Ga naar de inhoud
Maak direct een afspraak

Fysiotherapie

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten.

Manuele therapie

Door de lichaamsdelen rond het gewricht op een bepaalde manier te bewegen, kan de beweeglijkheid van de gewrichten snel worden vergroot.

Geriatrie fysiotherapie

Speciaal voor kwetsbare ouderen en voor mensen op hoge leeftijd met complexe gezondheidsproblemen, is er de geriatriefysiotherapeut.

Fysiotherapie na Corona (COVID-19)

Een revalidatietraject kan van grote meerwaarde zijn bij het opbouwen van spierkracht en conditie na herstel van een doorgemaakt COVID-19 infectie.

Looptherapie bij Claudicatio

De eerste keus voor de behandeling bij patiënten met claudicatio intermittens (of etalagebenen) is looptherapie.

Dry Needling

Dry needling is een behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Shockwave therapie

Effectieve behandeling voor (chronische) spier- en peesaandoeningen.

Vliegwieltraining

Wat valt er nog te verbeteren aan krachttraining? Blijkbaar genoeg, want flywheel training blijkt een veel betere weerstand om mee te werken dan steekgewichten of vrije gewichten.

Echografie

De fysiotherapeut maakt met echografie opnamen van het houdings- en bewegingsapparaat. Pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten zijn ineens zichtbaar.

Arbeidsfysiotherapie

De arbeidsfysiotherapeut houdt zich bezig met klachten en aandoeningen die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op.

wwwebsite door Webba