Ervaringen

 • R. van Klinken

  "Jaren heb ik zonder blessures kunnen sporten (o.a. voetbal). Daar kwam 2 jaar geleden toch verandering in.

  In een duel ‘stak’ er iets in mijn knie; het voelde niet goed. Na de nodige onderzoeken in het ziekenhuis werd een kijkoperatie geadviseerd. Tijdens de operatie werd al snel duidelijk waar de klachten vandaan kwamen: een gescheurde meniscus. Een gedeelte van de meniscus werd verwijderd en na een periode van rust werd fysiotherapie geadviseerd.
  Na een periode van intensieve therapie bleef de knie pijnlijk op een andere plaats. Weer de orthopeed bezocht en na een MRI werd een Jumpers Knee gediagnostiseerd. Een tweede operatie wilde hij (nog) niet uitvoeren; hij stelde Shockwave icm krachttraining voor. Ik ben op zoek gegaan naar een fysiotherapeut die dit kon en kwam terecht bij Alke Kamstra van Fysio Emmen. Enthousiast en positief zag hij mijn behandeling: Een Jumpers Knee was juist een blessure die met Shockwave therapie behandeld kon worden. In het kennismakingsgesprek werden de wederzijdse verwachtingen uitgesproken. Mijn hoofddoel was dat ik pijnvrij kan trainen en weer wedstrijden kan spelen. De Shockwave werd gegeven i.c.m. krachttraining op de Kinetic Box.
  De shockwavebehandeling werd gegeven door Alke en was minder pijnlijk dan verwacht. De krachttraining op de Kinetic Box en de verdere begeleiding werd verzorgd door Frank Kamstra. De krachttraining was pittig, maar goed te doen. Na een paar weken zag en merkte ik al resultaat. Nu, na twee jaar niet voluit gesport te hebben, sta ik weer op het veld. Mijn persoonlijke doelstelling (pijnvrij  trainen en weer wedstrijden spelen) is behaald. Ik kan iedereen met eenzelfde blessure deze behandeling aanraden. Ook wil ik Alke en Frank Kamstra een groot compliment maken voor hun prima begeleiding."
  Ervaring na knieklacht
 • Ervaring na meniscusletsel

  R. van Dijk

  Vanwege de al maanden aanhoudende klachten in mijn rechterknie kreeg ik een verwijzing van de huisarts voor fysiotherapie. Dezelfde dag nog maakte in een afspraak bij de praktijk Fysio-Emmen in Emmerhout, waar ik woonachtig ben. Bij de receptioniste heb ik een afspraak gemaakt en kon al dezelfde week terecht.

  Ervaring na meniscusletsel

Wat zeggen anderen

Alle ervaringen

Ik was na ongeveer 2,5 maand weer volledig aan het werk en kon ook mijn hobby mountainbiken weer oppakken.

R. van Dijk

Ervaring na meniscusletsel

Na een paar weken zag en merkte ik al resultaat. Nu, na twee jaar niet voluit gesport te hebben, sta ik weer op het veld. Mijn persoonlijke doelstelling (pijnvrij trainen en weer wedstrijden spelen) is behaald.

R. van Klinken

Ervaring na knieklacht